Careers in the Netherlands

Vetőmag értékesítő - területi képviselő

Rijk Zwaan-ról

A Rijk Zwaan egy családi tulajdonban lévő, független nemzetközi cégcsoport, zöldségfélék nemesítésére, vetőmag előállításra és kereskedelemre szakosodva. Cégközpontunk Hollandiában van, világszerte 30 leányvállalatunkban mintegy 3000-en dolgoznak. 25 zöldségfaj 1200 fajtáját több mint 100 országban forgalmazzuk. 

Új munkatársunkkal szembeni elvárás kertészeti területen szerzett felsőfokú végzettség, őszinte, nyitott és kommunikatív hozzáállás, tárgyalóképes angol nyelvtudás és a zöldségtermesztés vagy az ahhoz tartozó inputanyag szállítói, ill. szakmabeli értékesítési területen szerzett tapasztalat.

A munkakörről

Területi képviselőként Ön részt vesz új fajták kipróbálásában, fajtabevezetésben, kereskedelmi és értékesítési akciókban, részt vesz egy meghatározott terület értékesítési terveinek kialakításában és felelős annak megvalósításáért. 
Rendszeres kapcsolatot ápol és fejleszt termelőkkel és a zöldségtermesztési ellátási lánc kiemelt szereplőivel. 
A piaci szereplőkkel fenntartott kapcsolat során szaktanácsot nyújt, új fajtákat vezet be, és elősegíti innovatív termékeink iránti kereslet növekedését, melyhez támogatást és képzést adunk. 
A munkakörhöz tartozik a továbbfejlődés lehetősége termékspecialista munkakörre. 
A munkakörrel rendszeres bel- és külföldi utazások járnak.
Kelet-magyarországi lakhely előnyt jelent.

Rijk Zwaan lesz a munkaadója?

Nemesítőként, vetőmag-forgalmazóként hosszú távon gondolkodunk, egész tevékenységünk a növekedésről szól, legyen az a mag, növény, az egyén vagy a cég növekedése. Cégkultúránkban az ember és a munkatársi kapcsolatok vannak az első helyen. Állásjelentkezését alaposan értékelni fogjuk és bizalmasan kezeljük.


Érdeklődéssel várjuk a jelentkezését az l.galambos@rijkzwaan.hu (Galambos Levente) email címre!