Advisor Learning & Development

  • 荷兰, 德利尔
  • 人力资源
  • 硕士

Til jij onze Rijk Zwaan Academy naar een volgend niveau? Zodat onze medewerkers en het bedrijf klaar zijn voor de toekomst? Dan ben jij de Advisor Learning & Development die wij zoeken voor onze afdeling Human Resources!

​​​​​​Hoe ziet jouw functie als Advisor Learning & Development bij Rijk Zwaan eruit?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de opzet, implementatie en evaluatie van ons (internationaal) aanbod aan opleidingen. Samen met je directe collega’s ontwikkel jij een compleet en aantrekkelijk aanbod van vakinhoudelijke, team-, leiderschaps- en vaardigheidstrainingen. Je ontwikkelt deze in nauwe samenwerking met verantwoordelijken in de lijn. Leren en ontwikkelen is binnen Rijk Zwaan veel meer dan trainingen. Het collegiaal leren en opzetten van (internationale) programma’s op specifieke thema’s zijn belangrijke aspecten van je werk. Je ontwikkelt in het team jaarplannen, bewaakt het opleidingsbudget en realiseert met daadkracht de gestelde doelen. Je werkt nauw samen met externe partijen zoals opleidingsinstituten en onderzoekt subsidiemogelijkheden en kansen om samen te werken met onderwijsinstellingen. Daarnaast houd je je bezig met:

Wat jij meebrengt:

Je bent proactief, samenwerkingsgericht, praktisch, hebt visie op leren en ontwikkeling in organisaties en werkt graag projectmatig. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:

  • Een afgeronde wo opleiding, bijvoorbeeld human resources of organisatiepsychologie
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van en ervaring met het (internationaal) vormgeven van ontwikkeltrajecten binnen het bedrijfsleven

Wat kun je van ons verwachten?

Als Advisor Learning & Development ga je deel uitmaken van de afdeling Human Resources. Op deze afdeling werken 30 collega’s. Het L&D team bestaat uit één andere Advisor Learning & Development en één Assistant. Je werkt nauw samen met de (internationale) HR Advisors. De primaire doelstelling van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden. Daar kun je binnen deze functie een hele mooie bijdrage aan leveren. Naast een internationale en mensgerichte werkomgeving waarin jouw ideeën worden gewaardeerd, bieden wij jou graag:

  • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
  • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
  • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
  • Goede balans tussen werk en privé

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

您的申請流程

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Assessment

Direct een vast contract!

我想收到你的申請

Joanne Steenks

Levels

One worldwide family

Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is motiverend en informeel. Onze collega’s werken graag samen en zijn ondernemend, loyaal, gemotiveerd en betrokken. In deze film maak je kennis met een aantal collega's. Van Nederland tot China en van Rusland tot Tanzania, iedereen kan zichzelf zijn en heeft hetzelfde gevoel: 'Wij zijn Rijk Zwaan'.

Podcast Samenwerken

'Gezamenlijk doel'

Luister deze podcast over internationaal samenwerken en de meerwaarde van gedeeld leiderschap met Karin Wijnands en Emilie ten Bokkel Huinink van HR.

共创可持续未来

Rijk Zwaan 注重长期持续性。因此,数十年来可持续性一直存在于我们的基因之中。这个主题在全球引发了越来越多的关注,为我们提供了更多机会来合作培育健康蔬菜。