Specialist Client Services

 • 荷兰, 德利尔
 • 营销和销售
 • 学士

Werk jij graag in een internationale commerciële omgeving aan een duurzame missie en wil je onze klanten graag optimaal servicen? Solliciteer dan op deze vacature voor Specialist Client Services op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw functie als Specialist Client Services bij Rijk Zwaan eruit?


De afdeling Client Services vormt de spil tussen het logistieke centrum en onze dochterbedrijven en distributeurs buiten Europa. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd en klantvriendelijk leveren van groentezaden aan distributeurs, dochters en klanten. Je hebt hiervoor veelvuldig internationaal klantcontact. Je werkt nauw samen met de commerciële buitendienst die lokaal in diverse landen onze belangen behartigt en met de afdeling Supply en Distributie. Samen met je collega’s ben je primair verantwoordelijk voor een cluster van landen. Je bent verantwoordelijk voor het doorvertalen van  de behoeftes van de klant naar een korte en lange termijnplanning en uiteindelijk naar orders en leveringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het op de juiste wijze interpreteren van alle export- en fytosanitaire eisen. Je verzorgt de administratieve afhandeling van de orders en bent verantwoordelijk voor de hierbij behorende documenten. Je signaleert kansen en mogelijkheden ter verbetering en staat open om samen met jouw collega’s de processen verder te optimaliseren. Onderdeel van het invullen van de functie Specialist Client Services, is deelname in projecten.

Wat jij meebrengt:


Je bent flexibel, pro-actief, je houdt van uitdagingen en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent erg klantgericht. Daarnaast ben je ook mensgericht, maar neemt in de samenwerking het voortouw om naar een besluit toe te werken. Je hebt een sterk inlevingsvermogen. Je hebt een zelfstandige, energieke en open instelling en houdt ervan om met collega’s samen te werken. Ondanks dat er een grote mate van zelfstandigheid van je wordt gevraagd ben je een echte teamspeler en vind je het geen probleem om in een hectische omgeving onder druk te werken. Gezien het internationale karakter van de functie is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding, bijvoorbeeld HEAO-CE of Agrarische Bedrijfskunde
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt affiniteit met de tuinbouw

Wat kun je van ons verwachten?


Als Specialist Client Services maak je deel uit van het Client Services team. Dit team bestaat uit 12 collega’s. Belangrijke thema’s zijn export, fytosanitaire regelgeving en forecasting. Op deze gebieden bieden we opleidingen aan om je te ondersteunen bij je werkzaamheden. De vacature is ontstaan door verdere uitbreiding van onze sales. Naast een werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt om te ondernemen, werk je in een internationale context aan een duurzame missie; de wereldvoedselvoorziening. Daarnaast bieden wij jou graag:

 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Marktconform salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.300 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Pieter Joosse (Advisor Human Resources).
Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

您的申請流程

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Assessment

Direct een vast contract!

我想收到你的申請

Pieter Joosse

Advisor Human Resources

Junior Crop Specialist (Fruit Crops)

 • 荷兰, 德利尔
 • 营销和销售
 • 园艺
 • 硕士
 • 学士

E-commerce Specialist

 • 荷兰, 德利尔
 • 营销和销售
 • 硕士

Key Account Manager (Midden-Oosten, Noord-Afrika en Turkije)

 • 荷兰, 德利尔
 • 营销和销售
 • 学士

Samen sterker

De wereldwijde vraag naar biologische groenten groeit. De uitdagingen in de markt leiden tot specifieke aanvragen voor hoogwaardige groentezaden, marktkennis en een sterk en coöperatief netwerk binnen de keten. Bekijk deze video om te zien hoe wij zorgen voor gezonde groei in de biologische landbouw.

共创可持续未来

Rijk Zwaan 注重长期持续性。因此,数十年来可持续性一直存在于我们的基因之中。这个主题在全球引发了越来越多的关注,为我们提供了更多机会来合作培育健康蔬菜。