Vacancy Internationaal Medewerker Binnendienst

 • Netherlands, De Lier
 • Marketing & Sales
 • Bachelor

Werk jij graag in een internationale commerciële omgeving aan een duurzame missie en wil je onze klanten graag optimaal service bieden? Solliciteer dan op deze vacature voor Internationaal Medewerker Binnendienst op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw functie als Internationaal Medewerker Binnendienst bij Rijk Zwaan eruit?


De afdeling Client Services vormt de spil tussen het logistieke centrum in De Lier en onze dochterbedrijven en distributeurs buiten de Europese Unie. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd en klantgericht leveren van groentezaden aan distributeurs, dochters en klanten. Je hebt hiervoor veelvuldig (internationaal) klantcontact. Je werkt nauw samen met de commerciële buitendienst die lokaal in diverse landen onze belangen behartigt en met de afdelingen Supply en Distributie in De Lier. Je bent aanspreekpunt voor dochters of distributeurs van een aantal specifieke landen en helpt waar nodig je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het doorvertalen van de behoeftes van dochters en distributeurs naar een korte en lange termijnplanning en uiteindelijk naar orders en leveringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het op de juiste wijze interpreteren van alle export- en fytosanitaire eisen. Je verzorgt de administratieve afhandeling van de orders en bent verantwoordelijk voor de hierbij behorende documenten. Je signaleert kansen en mogelijkheden ter verbetering en staat open om samen met jouw collega’s de processen verder te optimaliseren. Het deelnemen in verschillende projecten is een extra uitdaging van de functie Internationaal Medewerker Binnendienst.
 

Wat jij meebrengt:


Je bent flexibel, klantgericht, pro-actief, je houdt van uitdagingen en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent mensgericht, en je kunt in de samenwerking ook het voortouw nemen om naar een besluit toe te werken. Je hebt een sterk inlevingsvermogen. Je hebt een zelfstandige, energieke en open instelling en houdt ervan om met collega’s samen te werken. Ondanks dat er een grote mate van zelfstandigheid van je wordt gevraagd, ben je een echte teamspeler en vind je het geen probleem om in een hectische omgeving onder druk te werken. Gezien het internationale karakter van de functie is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
• Minimaal een afgeronde hbo opleiding, bijvoorbeeld HEAO-CE of Agrarische Bedrijfskunde;
• Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële binnendienst mid-office functie;
• Je hebt affiniteit met de tuinbouw.

Wat kun je van ons verwachten?


Als Internationaal Medewerker Binnendienst maak je deel uit van het Client Services team. Dit team bestaat uit 14 collega’s. Belangrijke thema’s zijn export, fytosanitaire regelgeving en forecasting. Op deze gebieden bieden we opleidingen aan om je te ondersteunen bij je werkzaamheden. Naast een werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt om te ondernemen, werk je in een internationale context aan een duurzame missie; de wereldvoedselvoorziening. Daarnaast bieden wij jou graag:

 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Marktconform salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.
 

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Madelon Vos (Advisor Human Resources).
Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Your application process

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Assessment

Direct een vast contract!

I’d like to receive your application

Madelon Vos

Advisor Human Resources

Product Owner E-commerce

 • Netherlands, De Lier
 • Marketing & Sales
 • Master

Digital Service Designer

 • Netherlands, De Lier
 • Marketing & Sales
 • Master

Product Development Specialist

 • India, Bangalore
 • Marketing & Sales
 • Bachelor
 • Master

Samen sterker

De wereldwijde vraag naar biologische groenten groeit. De uitdagingen in de markt leiden tot specifieke aanvragen voor hoogwaardige groentezaden, marktkennis en een sterk en coöperatief netwerk binnen de keten. Bekijk deze video om te zien hoe wij zorgen voor gezonde groei in de biologische landbouw.

Building on a sustainable future together

Rijk Zwaan focuses on continuity in the long term. Sustainability has therefore been in our genes for decades. This theme is increasing attention worldwide and offers us more opportunities to work together on healthy vegetables.