Management Traineeship

 • Netherlands, De Lier
 • HR  | Traineeship
 • Master

Vind je het leuk om veelzijdige projecten op te pakken binnen een uniek traineeprogramma? Ben je ondernemend en wil je graag het werkgeversmerk van Rijk Zwaan verder uitbouwen? Dan ben jij de Management Trainee die wij zoeken!

Hoe ziet jouw Management Traineeship bij Rijk Zwaan eruit?


Binnen het unieke traineeprogramma van Rijk Zwaan vervul je gedurende negen jaar drie verschillende functies op diverse afdelingen. Binnen deze functies doe je specialistische kennis op en krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Samen met internationale trainees werk je aan jouw leiderschapskwaliteiten. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en interdisciplinaire projecten. Een mentor en buddy ondersteunen je in dit ontwikkeltraject. Op basis van je persoonlijke ontwikkeling en opgedane ervaring groei je door naar een rol als projectleider of manager.
Binnen jouw eerste functie als Specialist Employer Branding ben je het wereldwijde recruitment aanspreekpunt voor internationale collega’s en draag je bij aan het verder uitbouwen van het werkgeversmerk van Rijk Zwaan voor verschillende doelgroepen. Hiervoor zet je onze social media kanalen in, initieer je arbeidsmarktcampagnes en zorg je voor de juiste content voor de doelgroepen. Ook organiseer je events zoals inhousedagen en neem je deel aan carrièrebeurzen. Kortom, je bent ons visitekaartje naar de arbeidsmarkt. Daarnaast houd je je bezig met de coördinatie van stages en het schrijven en redigeren van vacatureteksten. Bovendien is het belangrijk om aandacht te geven aan datagedreven doorontwikkeling van onze website, campagnes en social media kanalen, en krijg je alle ruimte om nieuwe projecten te initiëren en uit te voeren.

Wat jij meebrengt:


Jij toont veel initiatief, maakt graag strategische plannen op basis van data en rolt plannen op gestructureerde wijze uit. Je houdt van dynamiek, geeft graag presentaties en legt makkelijk contact met zeer diverse doelgroepen. Je hebt een positieve instelling,  bent onafhankelijk, maar werkt ook graag samen in een team. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:

 • Een afgeronde universitaire master, bijvoorbeeld op het gebied van Management, HRM, Marketing of Communicatie
 • Een ondernemende instelling, die blijkt uit de activiteiten vermeld in je cv
 • Goede beheersing van de Engelse taal

Wat kun je van ons verwachten?


Je gaat deel uitmaken van de afdeling Human Resources. De afdeling bestaat uit 30 collega’s die werken aan onze primaire bedrijfsdoelstelling; medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. Naast een team van gedreven en ondernemende HR-collega’s binnen een internationale werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen, bieden wij jou graag:

 • Direct een vast contract voor 38 uur per week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke Management Development trainingen
 • Goede balans tussen werk en privé
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan Young Rijk Zwaan en Rijk Zwaan Fit

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Emilie ten Bokkel Huinink (Group Manager Human Resources). Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment maakt deel uit van de procedure.
Ben je nieuwsgierig naar de filosofie achter een traineeship van 9 jaar en wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Vera Batelaan, Management Trainee en Specialist Employer Branding via 06-11414267.
 

Your application process

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Assessment

Direct een vast contract!

I’d like to receive your application

Emilie ten Bokkel Huinink

Traineeship Procesoptimalisatie

 • Netherlands, Fijnaart
 • Supply Chain
 • Traineeship
 • Master

Sales Traineeship

 • Russia, Moscow
 • Marketing & Sales
 • Traineeship
 • Master

Podcast Young Rijk Zwaan

'Verbinding na werktijd'

Luister deze podcast over dé organisatie voor en door young-minded collega’s van Rijk Zwaan. Sem de Koning (Software Ontwikkelaar) en Angela van der Maarel (Trial Coordinator) vertellen over de diverse events waardoor collega’s elkaar op een informele manier ontmoeten en beter leren kennen.

Traineeship

Rijk Zwaan kent een uniek traineeprogramma. Gedurende negen jaar vervul je drie verschillende functies. Binnen deze functies doe je specialistische kennis op. Samen met internationale trainees werk je aan jouw leiderschapskwaliteiten. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en interdisciplinaire projecten. Een mentor en buddy ondersteunen je in dit ontwikkeltraject. Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling en opgedane ervaring groei je door naar een rol als projectleider of manager.