Traineeship Procesoptimalisatie

 • Netherlands, Fijnaart
 • Supply Chain  | Traineeship
 • Master

Vervul je graag een sleutelrol bij de implementatie van nieuwe ideeën? Wil je je ontwikkelen richting een leidinggevende functie? Solliciteer dan op dit Traineeship Procesoptimalisatie op onze vestiging in Fijnaart

Hoe ziet jouw Traineeship Procesoptimalisatie bij Rijk Zwaan eruit?


Als Projectleider Procesoptimalisatie ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van werkprocessen  in het veredelingsproces. Het creëren van data gedreven inzichten en implementatie van nieuwe softwaretools  staat hierbij centraal. Deze tools ondersteunen veredelaars bij het nemen van beslissingen bij de ontwikkeling van nieuwe groenterassen. Je neemt intensief deel of geeft leiding aan verbeterprojecten. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Het in kaart brengen van wensen en aandachtspunten van diverse afdelingen.
 • Het concreet maken van deze ideeën en het meedenken over prioritering van projecten.

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als Projectleider Procesoptimalisatie, waarbij je vanuit de inhoud Rijk Zwaan en de verschillende disciplines van ons veredelingsbedrijf echt goed hebt leren kennen, ga je afhankelijk van je ontwikkeling en opgedane ervaring aan de slag in een next step. Je kunt doorgroeien naar een leidinggevende rol.  Samen met de HR Adviseur bepaal je je eigen ontwikkelpad en geef je vorm aan het vervolg van je carrière.

Wat jij meebrengt:


Voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze professional die zich wil ontwikkelen tot leidinggevende. Je bent overtuigend in je communicatie en geeft blijk van inlevingsvermogen en een hands-on mentaliteit. Je hebt een kritische blik, bent zelfstandig en kijkt er naar uit om te werken in een productieomgeving met een dynamisch karakter wat de nodige flexibiliteit van je vraagt. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen richting een leidinggevende rol. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:

 • Een afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, Supply Chain management, Business Information Management
 • Ervaring met projectmatig werken en je bent gedreven om tot concrete resultaten te komen

Wat kun je van ons verwachten?


Rijk Zwaan is wereldwijd één van de belangrijkste spelers in de veredeling van groenterassen. De afdeling Breeding Operations draagt zorg voor de uitvoering van de teelten ten behoeve van de veredelingsprogramma’s. Naast een ambitieuze werkomgeving waarbij je je mag bezighouden met de optimalisatie van diverse processen, bieden wij jou graag:

 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Goede balans tussen werk en privé

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.
 

Rijk Zwaan, jouw nieuwe werkgever?


In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Interesse?


Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources). Klik op ‘Solliciteer’ onderaan deze pagina om direct te solliciteren. Mocht het niet mogelijk zijn om je sollicitatie via onze website te versturen, bekijk dan onze contactinformatie.
Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Your application process

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Assessment

Direct een vast contract!

I’d like to receive your application

Karin Godthelp - den Heeten

Advisor Human Resources

Traineeship Employer Branding

 • Netherlands, De Lier
 • HR
 • Traineeship
 • Master

Sales Traineeship

 • Russia, Moscow
 • Marketing & Sales
 • Traineeship
 • Master

Podcast Young Rijk Zwaan

'Verbinding na werktijd'

Luister deze podcast over dé organisatie voor en door young-minded collega’s van Rijk Zwaan. Sem de Koning (Software Ontwikkelaar) en Angela van der Maarel (Trial Coordinator) vertellen over de diverse events waardoor collega’s elkaar op een informele manier ontmoeten en beter leren kennen.

Traineeship

Rijk Zwaan kent een uniek traineeprogramma. Gedurende negen jaar vervul je drie verschillende functies. Binnen deze functies doe je specialistische kennis op. Samen met internationale trainees werk je aan jouw leiderschapskwaliteiten. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en interdisciplinaire projecten. Een mentor en buddy ondersteunen je in dit ontwikkeltraject. Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling en opgedane ervaring groei je door naar een rol als projectleider of manager.