Skip to main content

Mensgerichte HR adviseur

Wil je graag samenwerken met ervaren HR-professionals? En voel jij je op je gemak in een internationale setting waar je de ruimte krijgt voor eigen inbreng? Wij zoeken HR-adviseurs voor onze vestigingen in De Lier en West-Brabant (Fijnaart)!

 • Netherlands, De Lier
 • HR
 • Master

Hoe ziet de functie van HR Adviseur (HR Business Partner) bij Rijk Zwaan eruit?

Medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden; dat is het doel van Rijk Zwaan. Onderling respect, grote verantwoordelijkheid en sterke betrokkenheid van de medewerkers staan binnen het bedrijf voorop. Als HR adviseur werk je graag mee aan de verankering van onze cultuur en zie jij jezelf als drager daarvan. Kenmerkend aan onze cultuur: sterk gemotiveerde medewerkers, vriendelijke en behulpzame collega’s, een score van 8.6 gemiddeld op tevredenheid, een laag medewerkersverloop (onder de 3%) en laag ziekteverzuim (rond de 3%). Je takenpakket bestaat uit:

 • Selectie van nieuwe collega’s die passen bij onze waarden en bedrijfscultuur
 • Je adviseert leidinggevenden in de volle breedte, onder andere op het gebied van preventie verzuim, doorgroei medewerkers, beloning en teamontwikkeling
 • Bevorderen van groei en ontwikkeling van de medewerkers in samenwerking met leidinggevenden
 • Organisatieontwikkeling. Je denkt mee over de structuur en functies van verschillende afdelingen
 • Meedenken over relevante HR-thema’s en hoe dit te communiceren binnen de organisatie
 • Je bent vertrouwenspersoon voor medewerkers
 • Deelnemen aan of leiden van HR projecten

Wat jij meebrengt...

Je vindt de combinatie van organisatie en individuele vraagstukken erg leuk. Je legt gemakkelijk contact met mensen, vindt het prettig om mensen te verbinden en kan ook een stevige gesprekspartner zijn. Je pakt daarnaast projecten op een pragmatische en enthousiaste wijze op. Met name is het belangrijk dat jij je herkent in de omschreven cultuur. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:

 • Een afgeronde master, bij voorkeur psychologie of HRM
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als HR manager of adviseur

Wat kun je van ons verwachten?

Je werkt nauw samen met deskundige HR collega’s op het gebied van ontwikkeling van medewerkers, arbeidsvoorwaarden, recruitment, vitaliteit en IT processen. De HR assistenten zorgen voor de administratie, organisatie en vragen over personeelsregelingen. Als HR adviseur ben je verantwoordelijk voor een aantal afdelingen, waardoor je direct bijdraagt aan de bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we je graag:

 • Een vast contract, tussen de 32 en 38 uur
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze eigen Rijk Zwaan Academy en ruimte om je te ontwikkelen
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Verschillende sociale evenementen zoals borrels, lezingen, workshops en sportieve activiteiten

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren. Hagoort & Partners coördineert de sollicitatie procedure. Je sollicitatie kun je richten aan Patrick Westerburger, pwesterburger@hagoort.com. Voor meer informatie over de vacature kun je Patrick bereiken op +31 (0)20 3011020.

 • Telefonisch interview
 • Twee sollicitatiegesprekken
 • Arbeidsvoorwaardengesprek
 • Direct een vast contract!
I’d like to receive your application
Patrick Westerburger
Hagoort & Partners

Related vacancies

One worldwide family

Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is motiverend en informeel. Onze collega’s werken graag samen en zijn ondernemend, loyaal, gemotiveerd en betrokken. In deze film maak je kennis met een aantal collega's. Van Nederland tot China en van Rusland tot Tanzania, iedereen kan zichzelf zijn en heeft hetzelfde gevoel: 'Wij zijn Rijk Zwaan'.

Podcast Samenwerken

'Gezamenlijk doel'

Luister deze podcast over internationaal samenwerken en de meerwaarde van gedeeld leiderschap met Karin Wijnands en Emilie ten Bokkel Huinink van HR.

Building on a sustainable future together

Rijk Zwaan focuses on continuity in the long term. Sustainability has therefore been in our genes for decades. This theme is increasing attention worldwide and offers us more opportunities to work together on healthy vegetables.

Read our story