Skip to main content

Mensgerichte HR Adviseur

Creëer een prettige en duurzame werkplek voor onze medewerkers! Als HR-adviseur ben je breed actief voor collega’s en adviseer je leidinggevenden. Bij Rijk Zwaan in Fijnaart werken we samen aan onze bedrijfscultuur!

 • Netherlands, Fijnaart
 • HR
 • Master

Jouw baan bij Rijk Zwaan!


Rijk Zwaan streeft naar een prettige en duurzame baan met goede arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers. Onderling respect, verantwoordelijkheid en betrokkenheid staan centraal. Als HR-adviseur draag je bij aan onze bedrijfscultuur. Kenmerkend aan onze cultuur: sterk gemotiveerde medewerkers, vriendelijke en behulpzame collega’s, een score van 8.6 gemiddeld op tevredenheid, een laag medewerkersverloop (onder de 3%) en laag ziekteverzuim (rond de 3%). Jouw takenpakket bestaat uit: 

 • Selectie van nieuwe collega’s die passen bij onze waarden en bedrijfscultuur
 • Je adviseert leidinggevenden in de volle breedte, onder andere op het gebied van preventie verzuim, doorgroei medewerkers, beloning en teamontwikkeling
 • Organisatieontwikkeling. Je denkt mee over de structuur en functies van verschillende afdelingen
 • Meedenken over relevante HR-thema’s en hoe dit te communiceren binnen de organisatie
 • Deelnemen aan of leiden van HR projecten

Waar kom je te werken?


Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening.

Bij Rijk Zwaan is het welzijn van onze medewerkers topprioriteit, en onze Human Resources afdeling speelt hierin een belangrijke rol. Je werkt nauw samen met deskundige HR collega’s op het gebied van ontwikkeling van medewerkers, arbeidsvoorwaarden, recruitment, vitaliteit en IT processen. De HR assistenten zorgen voor de administratie, organisatie en vragen over personeelsregelingen. Als HR adviseur ben je verantwoordelijk voor een aantal afdelingen, waardoor je direct bijdraagt aan de bedrijfscultuur. Je komt te werken op onze locatie in Fijnaart.

Wat breng jij mee?


Bij Rijk Zwaan zoeken we een HR Adviseur die een passie heeft voor zowel organisatorische als individuele vraagstukken. Je bent een natuurlijke netwerker die graag mensen verbindt en tegelijkertijd een stevige gesprekspartner kan zijn. Met een sterke inhoudelijke drive pak je projecten proactief en met veel enthousiasme aan.  Daarbij voel jij je helemaal thuis in onze bedrijfscultuur. Verder kunnen we het volgende op je cv vinden:

 • Een afgeronde master, bij voorkeur psychologie of HRM
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als HR manager of adviseur

Wat kan je van ons verwachten?


Je komt te werken in een enthousiast team waar iedereen voor elkaar klaar staat. Naast een goede sfeer en grote betrokkenheid bieden wij je graag: 

 • Een vast contract voor minimaal 32 uur
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze eigen Rijk Zwaan Academy en ruimte om je te ontwikkelen.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Verschillende sociale activiteiten zoals borrels, workshops en uitjes

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

Interesse?


Werk mee aan de groenten van morgen als Mensgerichte HR adviseur! Klik op ‘Solliciteer’ en upload jouw cv en motivatie. Je ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie.

Hagoort & Partners coördineert de sollicitatie procedure. Je sollicitatie kun je richten aan Patrick Westerburger, pwesterburger@hagoort.com. Voor meer informatie over de vacature kun je Patrick bereiken op +31 (0)20 3011020.

 • Telefonisch interview
 • Twee sollicitatiegesprekken
 • Arbeidsvoorwaardengesprek
 • Assessment
 • Direct een vast contract!
I’d like to receive your application
Patrick Westerburger
Hagoort & Partners

One worldwide family

Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is motiverend en informeel. Onze collega’s werken graag samen en zijn ondernemend, loyaal, gemotiveerd en betrokken. In deze film maak je kennis met een aantal collega's. Van Nederland tot China en van Rusland tot Tanzania, iedereen kan zichzelf zijn en heeft hetzelfde gevoel: 'Wij zijn Rijk Zwaan'.

Podcast Samenwerken

'Gezamenlijk doel'

Luister deze podcast over internationaal samenwerken en de meerwaarde van gedeeld leiderschap met Karin Wijnands en Emilie ten Bokkel Huinink van HR.

Building on a sustainable future together

Rijk Zwaan focuses on continuity in the long term. Sustainability has therefore been in our genes for decades. This theme is increasing attention worldwide and offers us more opportunities to work together on healthy vegetables.

Read our story