Assistent Veredeling Komkommer

 • Netherlands, De Lier
 • Horticulture
 • Intermediate

Wil jij deel uitmaken van een team dat met veel plezier en succes innovatieve producten ontwikkelt? Solliciteer dan op deze vacature voor Assistent Veredeling op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw dag als Assistent Veredeling bij Rijk Zwaan er uit?


Als Assistent Veredeling ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van praktische veredelingstaken, zoals zaaien, kruisen en oogsten. Daarnaast houd je je bezig met het opzoeken en terugzetten van zakjes zaad en administratieve werkzaamheden, zoals het voorbereiden en invoeren van kruisingen, het bijhouden van toets resultaten en het verwerken van allerlei data in de veredelingsadministratie. Je werkt in deze functie afwisselend in de kas en op kantoor. Je werkt nauw samen met de veredelingsteams en de Specialist Molecular Breeding, ter ondersteuning van hun werkzaamheden, en overlegt regelmatig met diverse collega’s binnen en buiten de afdeling. Tegelijkertijd ben je breed inzetbaar binnen de afdeling en springt bij waar dat nodig is bij uitvoering van allerlei praktische veredelingstaken.

Wat jij meebrengt…


Je bent nauwkeurig, flexibel maar ook praktisch ingesteld. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Daarnaast ben je zeer gestructureerd, doorziet processen en bent in staat om zaken goed te overzien en te organiseren. Werken met deadlines is jou niet vreemd. Besluiten neem je in goed overleg en nauwkeurig werken doe je van nature. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt affiniteit om te werken met administratie systemen. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:

 • Een afgeronde mbo opleiding
 • Affiniteit met tuinbouw en veredeling

Wat kun je van ons verwachten?


Als Assistent Veredeling ga je deel uitmaken van de afdeling Breeding Cucumber. Het team bestaat uit ongeveer 45 specialisten die werken aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie Augurk en Komkommer. Naast een ondernemende en innoverende werkomgeving bieden wij jou graag:
 

 • Direct een vast contract voor 38 uur per week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk nog aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Elsa van der Meer (Advisor Human Resources).
Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie.

Your application process

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Direct een vast contract!

I’d like to receive your application

Elsa van der Meer

Advisor Human Resources

Assistente de Ensaios

 • Brazil, Holambra
 • Research & Development
 • Bachelor

Technician Moleculaire Biologie

 • Netherlands, Fijnaart
 • Laboratory
 • Bachelor

Onderzoeker Biologische Zaadbehandelingen

 • Netherlands, De Lier
 • Research & Development
 • Master

Research at Rijk Zwaan – where groundbreaking ideas matter

Om de continuïteit van onze producten te waarborgen en onze klanten betere en duurzamere rassen te bieden, onderzoeken we continu op verschillende gebieden om onze kennis uit te breiden. Bekijk deze video om erachter te komen hoe.

Technological innovation speeds up breeding

Breeding is a continuous search for the ideal variety. With the assistance of new technologies we can accelerate the process. Digital phenotyping is an example of this, which we apply in our melon breeding programmes.